Asalunden 20, 4293 Dianalund gtmialibu@gmail.com 21393680

      Velkommen! Denne hjemmeside er blevet oprettet som en informationskilde for dem, der er interesserede i arbejdet og udviklingen i Ialibu – især i fællesskabet i Koromi. Ved at klikke på knapperne ovenfor kan du komme rundt og læse lidt om arbejdet og se nogle billeder. Du kan læse lidt om Ny Guinea Missionens (GTM) historie og landet Papua Ny Guinea.

På den Dag skal rindende Vand vælde frem fra Jerusalem…  Zak. 14:8

Nyhedsbrev

Kære venner,

Foråret er over os, og det er tid til lidt nyheder fra Ialibu. Guds riges arbejde fortsætter og udvikler sig hele tiden.

Konferencen.

I sidste uge modtog vi nyheder og billeder fra nytårs-konferencen. David anslår, at ca. 1500 lokale og 250 gæster deltog i begivenheden i år. Jeres gaver har været med til at betale bygning af nye brusebade og toiletter ved siden af kirkebygningen, til stor glæde for gæsterne, som før hen var henvist til at finde en busk i skoven. Desuden er jeres penge blevet brugt til at købe mad til gæsterne og til at betale de fire præster, som kom for at undervise. I Ialibu tager man jo ikke bare lige bilen og kører hjem, når mødet er færdigt hver aften, man er nødt til at overnatte….man har ingen bil, og man har ikke råd til at gå på MacDonalds…..der er ingen MacDonalds. Resten af udgifterne betalte menigheden selv. Møderne blev gennemført uden frygt for corona-smitte, tilsyneladende er Ialibu corona-fri – eller har særlig beskyttelse ?

Hjælp til familier.

Udover de daglige morgengudstjenester underviste præsterne på forskellige seminarer. Især seminarerne, som omhandler ægteskab, familieliv og problemer pga. flerkoneri mm., er meget populære. Der var også seminarer om ”Helligånden”, ”Guds plan for dit liv” og ”Mission”. Flere af de unge er interesserede i at evangelisere på skoler og landsbyer i omegnen. Menigheden har en byrde for at række ud til andre med evangeliet, og man diskuterer ofte, hvordan man kan nå næste generation.

Håbet fylder …..ikke frygten.

De kristne i Ialibu er tilsyneladende ikke påvirkede af den frygt, som har spredt sig i hele verden pga. pandemien. De fokuserer stadig på det, som har evighedsbetydning. Indtil videre har de besluttet ikke at lukke kirken ned. De nyder godt af den frihed, som kun Gud kan give, det håb, som kan bære igennem hvad som helst, fylder disse kære venner.

Efterhånden, som verden begynder at åbne op igen, hviler vi i, at Gud selv vil lede os i dagene, som kommer. Han er den gode hyrde , som beskrives i salme 23. Vi ved, at der stadig er et stort behov for undervisnig og hjælp i ungdomsarbejdet derude, og vi har en længsel efter at kunne give en hjælpende hånd.

Gud velsigne jer.

Kærlig hilsen

Karin og Philip.

28-Juli 2020

Kære venner,

Det er længe siden I har hørt fra os. Vi har haft 6 turbulente måneder, hvor Jacob blev hentet hjem i januar, og hvor vi efterfølgende flyttede herned til Dianalund for at bo i huset.

Vi har haft travlt med at rydde op og flytte ind, og vi er meget taknemmelige for dette sted, som Gud har givet os, og for de mennesker, som vi indtil videre har mødt her. Lige efter flytningen kom pandemien, som har forhindret os I at rejse til Ny Guinea. Nu venter vi på Guds hjælp til at komme afsted igen.

I mellemtiden har vi gode nyheder. David fortæller, at menigheden i Ialibu fortsat mødes, og at de troende har fastet og bedt i 14 dage for Ny Guinea i disse svære corona-tider. Kirkebygningen er ved at være for lille igen, og menigheden vokser også i modenhed.

Myron.

Myron har det godt, fortæller David.Han halter stadig og burde have fjernet operationsmateriale i hoften – men han er i stand til at spille rugby med de andre unge mænd !!! Tak, til alle jer, som fortsat beder for ham.

En skoleleder omvender sig.

  1. 4/1 2020 på den sidste aften i nytårskonferencen i Ialibu mødte David en mand sidst i tredverne. Han stod i det mørke bederum bagerst i kirken med bøjet hoved. Han talte stille, mens han forklarede ”at han ikke kunne få sine fødder til at gå hjem”. Hele sit liv havde han levet som gudfrygtig katolik. Nogen inviterede ham med til konferencen og for første gang blev Jesus malet ham for øje. Han vidste, at han måtte modtage Jesus som Herre. Da han havde bedt der i mørket, gav fødderne ham lov til at gå hjem – fuld af glæde,

Senere fandt David ud af, at manden er skoleinspektør på ”Multi Highschool”. Manden bad efterfølgende menigheden om at sende et team af unge til gymnasiet for at fortælle om Jesus i religionstimerne. Han ønskede at andre også skulle høre evangeliet. David har forberedt nogle af de unge til at undervise, og i næste uge begynder de.

Endnu en dør åbner sig !

Ca. en måned efter skoleinspektørens omvendelse, ønskede en yngre mand at tale med David. Han kom til gudstjenesten i kirken for at få sin sag med Gud i orden. David bad sammen med ham, og nu kommer han til gudstjenesterne. Det viser sig, at han er vice-skoleinspektør på Kero gymnasiet, og han ønsker også, at unge fra menigheden skal komme til hans gymnasium for at undervise om Jesus. I Ialibu gymnasium er det også de unge fra menigheden, som underviser.

Bedeemner :

Tak Gud for de nye døre, som han har åbnet for evangeliet.

Lad os bede for de unge, som skal undervise. De kan potentielt nå mange teenagere  med evangeliet.

Kærlig hilsen Karin og Philip Sode

Den, som tror på mig, af hans Liv skal der, som Skriften har sagt, flyde levende Vandstrømme.        Joh. 7:38

I Skal øse Vand med Glæde af Frelsens Kilder

Es. 12:3